Over mij.........

Naam: Yairrah

Achternaam: Yarrow

Geslacht: Vrouw

 

Mijn naam is Yairrah. Ik werk sinds begin 2007 als meesteres en opgeleid door de bekende Meesteres Chaka. In 2006 nam ik deel aan de sessies als assistente en gaandeweg ben ik me gaan verdiepen in de BDSM-wereld. Ik vind het fascinerend en het geeft mij een kick om mensen te domineren. Ik ben hierbinnen zeer creatief, vindingrijk en heb een fantasie die soms te dichtbij de realiteit komt. In mijn domein word ik bediend zoals ik het wil door mijn slaven. Je hebt geen wil bij mij.

In mij dagelijkse leven heb ik stressvolle baan waar ik zeer accuraat moet zijn en elke moment paraat moet zijn. Naast mijn baan heb ik hobby's zoals lezen, koken, kickboksen zwemmen en zingen.

Ik werk soms van huis uit maar voornamelijk vanaf een studio die ik in de regio Zuid-Holland huur. Hierbinnen staat discretie en veiligheid op nummer 1 bij me.

Foto’s waar ik volledige erop staat zou je niet treffen op internet en ik zal ook nooit foto’s opsturen naar mijn slaven. Wel kan ik je vertellen dat mijn slaven zeer tevreden zijn als zij mij hebben gezien. Bij twijfels ontmoet ik mijn slaven face-to-face maar 80% van de slaven willen het spannend houden tot aan de dag van het spel.

Mijn uiterlijk beschrijf ik als zeer exotisch precies zoals mijn naam Yairrah, welke in het Portugees wilde bloem betekent.

Ik ben 160 cm. lang en weeg 95 kilo. Ik geef dit aan zodat je alvast een beeld kan vormen. Ik ben volslank, gevuld op de juiste plekken. Naast dit heb ik een grote billen zodat ik je lekker ermee kan smotheren of voor een onvergetelijk face-sitting.

Ik ben licht getint, halflang haar en zeer verzorgt. Afkomst: een remix van Portugezen, Brazilianen, Caribisch en creools.

In mijn vaak blink ik uit want zo’n verschijning als ik, is er niet in dit vaak.

Weinig mooie volslanke vrouwen die dit ook zeer professioneel doen.

Naast dit alles, spreek ik vloeiend Nederlands, Engels en Spaans. Daarnaast begrijp ik de Portugees, Sranan, Italiaans en Portugees.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak.

Mrs. Yairrah